miercuri, 22 februarie 2012

Wat is WAZZUB?

Wat is WAZZUB?

WAZZUB is 's werelds enige echte Profit Sharing fenomeen. Het is de eerste online community die haar winst deelt met de gratis pre-launch leden gewoon voor het kiezen van WAZZUB als hun homepage na de lancering. WAZZUB is altijd gratis voor iedereen.
Verdien goed geld met wazzub!
 

Waar is WAZZUB's kantoor?

GIT is statutair gevestigd op 391 NW 179e Ave, Beaverton, OR 97006 en onze WAZZUB hoofdkantoor bevindt zich in 7251 Lake Mead Blvd, Suite 364, Las Vegas, NV 89128.

Wie is eigenaar en exploitant van WAZZUB?

WAZZUB is een internationaal project dat is gemaakt door een handjevol ondernemers en investeerders. In september 2011 richtten zij GIT Global Investments, Inc (GIT) voor het doel van het runnen van WAZZUB en aanverwante bedrijven. GIT is geregistreerd volgens de wetten van Oregon. De registratie is # 802159-90. Een team van meer dan 20 specialisten werkt hard aan WAZZUB om te zetten in een groot succes; de meeste van hen zijn achter de schermen en sommige van hen zijn zichtbaar voor alle leden - bijvoorbeeld onze Master Distributor en onze ondersteunende medewerkers.
Verdien geld van wazzub!

Wat is de kracht van "wij"?

Het is een feit: bedrijven als Google of Facebook te verdienen MILJARDEN $ $ $ per kwartaal alleen maar omdat wij, de Internet-gebruikers gebruik maken van hun diensten. Het is tijd om te begrijpen, dat we "de gebruikers" beslissen wie het grote geld verdienen. Als we samen besluiten om de diensten van een bedrijf gebruik maken van dat aandelen de winst met ons, er is niets dat de andere bedrijven zouden kunnen doen. Het is zo eenvoudig: hoe meer gebruikers die toetreden tot de WAZZUB Family gratis, hoe meer geld wij "de gebruikers" zal verdienen! Dat is wat wij noemen de kracht van "wij"!
Doe wazzub nu!

WAZZUB klinkt te mooi om waar te zijn. Is WAZZUB een oplichterij of is het een echt bedrijf?

Zeker WAZZUB aan het doen is echte business, maar het is geen traditionele business. Het internet verandert de wereld en er is genoeg ruimte voor innovatieve business modellen die nog nooit eerder gedaan. WAZZUB is een van die business modellen. Voor de eerste keer ooit een wereldwijde online community is het delen van de winst met zijn pre-launch leden. Daarom noemden we het de eerste Profit Sharing fenomeen. Eigenlijk WAZZUB is te goed om te laten liggen.

Hoe en wanneer de leden betaald?

WAZZUB betaalt haar leden op een maandelijkse basis. Onze eerste betaaldag zal 15 mei 2012 voor de maand april. Kleine bedragen zullen worden betaald door een online payment processor en grote bedragen zullen worden betaald met een cheque of overboeking. Er wordt echter WAZZUB werkt aan een eenvoudige globale betaling oplossing om optimaal te voldoen onze wereldwijde gemeenschap.

Hoe WAZZUB geld verdienen?

WAZZUB maakt geld op veel verschillende manieren. Op 9 april starten we een state-of-the-art website met gepatenteerde technologie. Op deze pagina zullen we weer te geven advertenties en speciale aanbiedingen. In feite doen we precies hetzelfde als bedrijven als Facebook, Google, AOL en Yahoo. Ze bieden gratis diensten en verdien miljarden $ $ $ gewoon door het weergeven van advertenties en speciale aanbiedingen. Het enige verschil is dat we onze winst delen met onze pre-launch leden.
Geld verdienen met wazzub van huis!

Is het waar dat de leden krijgen US $ 1 per persoon betaald, in hun 5 generaties familie?

Er is geen vast bedrag dat zal worden besteed aan alle leden. Tijdens de pre-launch, wordt ieder lid het opbouwen van zijn persoonlijke $ FACTOR door het uitnodigen van andere leden te WAZZUB gratis lid worden. Elk nieuw lid, 5 generaties diep laat uw persoonlijke $ FACTOR groeien met 1. Na de lancering, zijn de leden '$ FACTOREN vast en door het toevoegen van ze krijgen we het totale bedrag van $ FACTOREN (= de global $ factor). Elke maand berekenen we WAZZUB de winst-en deel dit door de wereldwijde $ FACTOR de werkelijke multiplicator bepalen. Voorbeeld: Laten we zeggen dat de winst moet worden gedeeld voor de maand april is 4 miljoen dollar en de wereldwijde $ FACTOR is 5 miljoen euro. Elk lid zou verdienen $ 0,80 per $ persoonlijke FACTOR ($ 0,80 x uw persoonlijke $ factor = uw inkomen voor die bepaalde maand) Als er 5 miljoen dollar te zijn om te delen, zou de multiplicator € 1,00 en bij $ 6 miljoen zou $ 1,20. Hoe meer gratis leden die opgezet WAZZUB als hun homepage na de lancering, hoe meer geld de pre-launch leden verdienen.

U kunt zich aanmelden door te klikken op de onderstaande link:

Doe wazzub!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu